Seattle Space Needle gets 100 million dollar makeover

Half a century after its construction, the Space Needle is about to undergo its biggest renovation yet.

The big changes: Flooring in the restaurant will be replaced with glass, giving diners a view of Seattle Center 500 feet below; the observation deck will be retooled, its outside, cage-like enclosure replaced entirely with glass panels; and another set of elevators will be added.

With the new version of the Space Needle, said CEO Ron Sevart, “We’re appealing to a wider range of people.”

Sevart said he used to think of the Space Needle as timeless, but in surveys conducted over the past few years, guests reported they felt the interior was “tired” and “dated.” The Space Age piece of architecture, which has become a symbol of Seattle and the Pacific Northwest, turned 55 this year.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: